Pub Crawl – Wat is het? 🇳🇱🇧🇪

Nachtleven Barcelona

Pub Crawl – Wat is het? 🇳🇱🇧🇪

Hoe werkt een Pub Crawl? Een Pub Crawl is iets dat elke stad in de wereld zou moeten aanbieden. Hier is wat het team van Flamingo Tours & Trips erover te zeggen heeft. Heb je als reiziger ooit een nieuwe stad bezocht en niet geweten wat te doen?

Wat is een Pub Crawl

Je kent niemand in de stad en je wilt de lokale manier van leven ontdekken, genieten van de tradities en cultuur?

Het begin van de tour is altijd hetzelfde, je betaalt namelijk een entrance fee voor je ticket om uit te gaan met je vrienden of familie en het nachtleven van je gekozen bestemming te ervaren in Barcelona.

Het is zo simpel als dat en je kunt genieten van vele ervaringen! Zoals een paar gratis free drinks, spelletjes spelen in elke bar of “night clup”, meer buitenlandse mensen ontmoeten en natuurlijk is de toegang tot de discotheek gegarandeerd.

Voordelen van een Pub Crawl

Lokale gidsen 🙎

Een team van lokale gidsen zal je begeleiden om beter te genieten van jouw verblijf en Bar Crawl in Barcelona. Wij zullen jouw beste gezelschap zijn gedurende de hele nacht van de tour.

Interactie 🫱‍🫲

De meeste deelnemers aan een Pub Crawl zijn toeristen en internationals, dus je hebt de mogelijkheid om nieuwe mensen van over de hele wereld te ontmoeten en met hen te communiceren.

Spontaniteit 💃

We nodigen je uit om van elk moment te genieten om jezelf! Even af te leiden en om je persoonlijkheid voor honderd procent te laten zien. Vergeet niet dat je op de reis van je leven bent en dat je ervan moet genieten.

Empathie 😃

Wij bieden jou persoonlijke aandacht, als lid van de groep. Wij begrijpen dat ieder mens anders is en daarom moedigen wij sociale interactie aan op basis van de behoeften van de persoon. Wij zijn niet alleen jullie gidsen, maar ook jullie vrienden in dit avontuur.

Nieuwsgierigheid aanwakkeren:

Nieuwsgierigheid aanwakkeren is belangrijk om persoonlijke, sociale en culturele groei te motiveren.

Aanbiedingen op gratis shotjes 🥃

Bijna alle Pub Crawls omvatten ten minste één free shot!

Bovendien is de Pub Crawl een goed excuus om te socializen. Je moet echter wel je grenzen kennen. We willen niet dat je tour slecht afloopt of eindigt als een slechte ervaring.

VIP toegang tot nachtclubs 🕺

Dit is waarschijnlijk het beste aan de Pub Crawl, je hoeft niet in de rij te staan een hebt jij een free entrance. Als je op een Pub Crawl bent en je bij ons aansluit, is je toegang tot de discotheek gegarandeerd.

Aandachtspunten tijdens een Pub Crawl

Drinken

Ja, bij een Pub Crawl hoort drinken, maar je moet in gedachten houden dat dit niet betekent dat je dronken moet zijn.

Je bent hier om plezier te hebben en niet om je verplicht te voelen om te drinken of wat dan ook. Het is belangrijk dat je je grenzen kent.

De meeste bars and clubs in Barcelona hebben het recht om personen uit de club te halen. Als je dus niet wilt dat je avond vroegtijdig eindigt, ga dan verantwoordelijk om met je drankgebruik.

 

Respect 

Als basisregel om deze hele tour soepel te laten verlopen, vragen wij onze klanten om onze gidsen op dezelfde manier aan te spreken zoals zij zelf behandeld willen worden, met basis en gemeenschappelijk respect.

Vergeet niet dat als de grootte van de tour groep groot is, het bijna onmogelijk zal zijn voor de gidsen om ze allemaal in de gaten te houden. Houd dit in gedachten en volg het schema van de gids, want je wilt niet verdwalen onderweg.

Dress code

De clubs in Barcelona hebben een dresscode. Dit betekent niet dat je je heel elegant moet kleden, maar het is niet aan te raden om sportkleding of sandalen te dragen. Het is beter om eleganter en informeler te zijn.

 

Heb een onvergetelijke tijd

Het doel van een Bar Crawl is dat je geniet en onze gidsen zullen je daarbij helpen. Maar uiteindelijk ligt het aan jou. Ontspan en geniet van een ultimate party die op je pad komen.

Hoe werkt een Pub Crawl in Barcelona

De tijd is gekomen! Het is tijd voor ons allemaal om samen te komen en te genieten van het sociale leven een club nights waar we van afgezonderd zijn geweest. Als je op zoek bent om uit te gaan en de hele nacht te feesten, van R&B Hip Hop tot Electronic Music, is de Bar Crawl in Barcelona the place to be. De Flamingo Tours and Trips team heeft veel ervaring met pub crawls in Amsterdam een ook in Frankrijk, book your spot!

Leave a Reply